Du er her
Hjem > Kommunepolitikk > Oksval Vel veilag – Som fryktet

Oksval Vel veilag – Som fryktet

Runar Hafsteen styreleder for Oksval veilag
Dette innlegg er eldre enn 6 år og kan være utdatert.

Av Runar Hafsteen.

Som jeg fryktet, har ikke virksomhetsleder Reidun Isachsen tatt kontakt i dag heller. Etter min oppfatning følger dette det vanlige mønsteret med å vente lengst mulig med å svare eller sørge for fremdrift i saken. Gruskassene begynner å bli tomme de fleste steder, og deponiet vårt ble skylt på sjøen da Oksvalbekken gikk tett tidligere i høst. Kommunen har kontant avslått å erstatte de tapte massene, tiltross for at det er kommunens overvannssystem som er gått tett og derfor har forårsaket det nye løpet for vannet. Jeg forventer at virksomhetsleder forstår alvoret i saken og løser dette snarest. Har dere problemer med fremkommeligheten så ring kommunen.
Red.anm.
Kommunen har nå kommet på banen vedrørende et møte for å diskutere saken. Vi prøver å få avholdt dette førstkommende tirsdag 13/1.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: