Du er her
Hjem > Leserinnlegg > Hvor var Amta?

Hvor var Amta?

Dette innlegg er eldre enn 6 år og kan være utdatert.

3 mars ble det avholdt et debattmøte om kommunereformen på Tangenten. Det kom 40 personer for å høre på innledninger og diskutere spørsmålet om kommunesammenslåing – kanskje en av de viktigste sakene som angår Nesoddens framtid.

På tross av flerfoldige henvendelser til Amta i forkant av møtet, både om forhåndsomtale og invitasjon til møtet,så vi ikke snurten til noen journalist, selv om det faktisk var en Amtajournalist i naborommet bare kort tid før møtet startet.

Er det en bevisst politikk fra Amta å ikke omtale denne typen møter, eller er det (håper vi) et kapasitetsspørsmål?

Uansett – debatten om Nesoddens skjebne som fortsatt egen kommune er i gang, og en rekke engasjerte innbyggere har startet diskusjonen.

 Eivind Reiersen

Tormod Bjørnstad

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: