Du er her
Hjem > Forsiden > Fortau Vestoppfaret blir endelig en realitet.

Fortau Vestoppfaret blir endelig en realitet.

Dette innlegg er eldre enn 6 år og kan være utdatert.

Endelig gjør Norgesgruppen noe med det lenge etterlengtede fortauet i Vestoppfaret. Men de må ha hjelp av Nesodden kommune.

Fortau Vestoppfaret blir endelig en realitet.
Fortau Vestoppfaret blir endelig en realitet.

Nesodden kommune har oppnådd et forlik med Norgesgruppen som går ut på at Nesodden kommuneprosjekter og Norgesgruppen står for utførelsen. Dette ble klargjort av ordfører Nina Sandberg på spørsmål fra representanten Claudia Behrens i kommunestyret 21. mai. Fortauet forventes ferdig denne sommeren etter å ha vært en skamplett på Tangensenterets utbygging siden det ble ferdigstilt. I utgangspunktet var det avtale mellom Nesodden kommune og Norgesgruppen om at fortauet skulle være Norgesgruppens ansvar, men først nå blir det fortgang i sakene og til sommeren kan vi forvente å gå og trille innover Vestoppfaret på et fortau fritt for hull, sten, humper, betongklosser og andre uverdige hindringer.

Inger Johanne Norberg

Inger Johanne NorbergInger Johanne Norberg
Inger Johanne Norberg
Alle mennesker skal ha mulighet til å påvirke eget liv og omgivelser på en positiv måte. Mange innbyggere føler at de ikke har muligheter for innflytelse og medvirkning fordi “Det nytter ikke allikevel”. Innbyggerne er imidlertid den største ressurs og besitter omfattende kunnskap om lokalsamfunnet og om seg selv. For å kunne oppnå innflytelse og medvirkning er informasjon og kunnskap nødvendig. NesoddPosten vil være et middel til at innbyggere skal få bedre kunnskap og aktuell informasjon om viktige beslutninger på Nesodden. NesoddPosten vil også være et middel til at innbyggerne skal påvirke, oppnå innflytelse og medvirke i utviklingen av lokalsamfunnet og eget liv.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: