Du er her
Hjem > Forsiden > Kritiske spørsmål til økonomisk drift

Kritiske spørsmål til økonomisk drift

Dette innlegg er eldre enn 6 år og kan være utdatert.

clearHvorfor ansettes det ikke på sykehjemmet men leies inn fra byråer til høyere pris spurte Christian Hintze-Holm i debatten om kommunens nokså begredelige tertialrapport. Rapporten viser anslag til stort underskudd i år. Økonomisjef Arve Ruud svarte at han må ha budsjettdekning for å ansatte noen i faste stillinger. Innleie kommer når vi ikke har budsjettdekning men krisene blir tilstrekkelig store. Kommentaren tilbake var at underskuddsbudsettering kanskje er nokså ulønnsomt.

Constanse Elmenhorst tok opp det store sykefraværet i barnehagene. Hva er årsaken og hva betyr fraværet for kvaliteten i barnehagene?
Hun sparte også om mangelen på barnehagelærere. Hvorfor ble særskilt lønnstige for barnehagelærere fjernet.

Rådmannen svarte at vi har hatt en lønnstige for barnehagelærere som gjorde oss konkurransedyktig i alle fall i Follo. Ut fra sentrale bestemmelser i lønnsoppgjøret er stigen fjernet, men vi har ikke endret lønnen. Rådmannen enig i at vi må være konkurransedyktig på lønn.

Stort fravær kombinert med mangel på fagfolk bekymrer Emelhorst.

AvatarAvatar
Bjarne Nordbeck
Frihetlig samfunnsaktør og ansvarlig redaktør.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: