Du er her
Hjem > Forsiden > Ja-siden i brøytesaken vokser

Ja-siden i brøytesaken vokser

Dette innlegg er eldre enn 6 år og kan være utdatert.

Både Høyre og Venstre har nå klart gitt uttrykk for at de vil støtte vedtak om kommunalt ansvar for brøyting av Nesoddens velveier.

venster
Venstre vil arbeide for at kommunen skal ha ansvaret for vinterveivedlikeholdet.

Nesoddposten har hatt mange artikler og intervjuer om kommunens ansvar for velveiene på Nesodden. Nå ser det ut til at ja-siden for kommunalt ansvar vokser. Både Venstre og Høyre har sagt klart ifra at de vil at kommunen skal overta ansvaret for vintervedlikeholdet på våre mange velveier.

Venstre hadde et innlegg i Amta i mai, der de skriver:

«Nesodden Venstre vil arbeide for at kommunen skal ha ansvaret for vinterveivedlikeholdet, både på kommunale og private veier (velveier). Det kan ikke forsvares at mange Nesoddinger avskjæres fra fellesskapsgodet fremkommelige og opplyste veier. Om en vei har status som privat eller offentlig er ofte tilfeldig. Skillet mellom offentlig og privat vei gitt oss dyrere brøyting enn før, er samfunnsøkonomisk uklokt og vil ramme frivillig arbeid. Det er ingen skam å snu. Det vil Venstre jobbe for at kommunen gjør før neste vinter. Dette legges til grunn i hele partiorganisasjonen, også av kandidatene til kommunestyret».

H
Høyre fordi vi vil gjeninnføre kommunal brøyting og strøing.

Høyre har publisert en løpeseddel på sine Facebooksider.
Løpeseddelen har mange saker, blant annet denne: «Velg Høyre fordi vi vil gjeninnføre kommunal brøyting og strøing».
Nesoddposten spår at dette kan bli en interessant sak i valgkampen på Nesodden.

Gro Ladegård

Les også Brøyting og sakens kjerne

Gro LadegårdGro Ladegård
Gro Ladegård
Er bidragsyter, fungerende styreleder for Nesoddposten og professor på Markedshøyskolen i Oslo. Badstuebader på Oksval brygge. Yndlingstur er Nesodden på langs på søndager.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: