Du er her
Hjem > Leserinnlegg > Utbygger og ulovlig bygging

Utbygger og ulovlig bygging

Dette innlegg er eldre enn 6 år og kan være utdatert.

På Ursvik er det bygget 3 tomanns boliger når det er gitt tillatelse for tre eneboliger. Nå viser det seg at husene er for store, bygget på høyre kote¹ enn det er gitt tillatelse til. Utbygger har trodd og forsøker å omgå regelverket ved at de ville søke om endringene når de søkte ferdig attest.

Vi har ment hele tiden at det hele prosjekt er et «overgrep» i området og er i strid med plan og bygningsloven. Den er ikke tilpasset omgivelser og det estetiske, det er ikke en eneste tre igjen av et flott tomt og som før fremstod som en åpenbaring når man gikk ut på tur i området med hav utsikt og åpen himmel. Nå er det 9,5 meter høy hus som dekker hele 70 % av luft arealet.

Dette er en sak som må og børs skrives om. Folk har flyttet inn og har blitt ledet til å tro at det er naboene som har misforstod og ikke utbygger som har opptrådt uredelig. Vår eiendom er forringet på alle mulig måter som nå er fått en slags mini «drabant» sameie som er så tett at det går ikke an å tro på at dette ville skje på Nesodden.

Dionisio M da Silva

¹Kote er høyde over havet. Et begrep og fast mål i byggesaker.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: