Du er her
Hjem > Hovedoppslag > Valgkampåpning: Felles front mot AP og H.

Valgkampåpning: Felles front mot AP og H.

Dette innlegg er eldre enn 6 år og kan være utdatert.

FrP, KrF, MdG, Rødt, SV og Venstre med felles lansering under valgkampåpning på Nesodden.

Lørdag 15. august 2015 hadde Fremskrittspartiet, Kristelig Folkeparti, Rødt, Sosialistisk Venstreparti og Venstre felles lansering av avisen Ja til døgnlegevakt på Nesodden. 

Avisen vil bli distribuert til alle husstander på Nesodden før valget.

Sist vi så et lignende samarbeid på Nesodden var i 1999. Det var felles valgkampåpning med ovennevnte partier samt Senterpartiet. Den gang gjaldt saken spørsmålet om Tangen brygge skulle benyttes til boliger eller om brygga skulle være til felles glede for allmennheten. Når alle stemmene var telt opp i 1999 kunne de sju partiene notere seg flertall i kommunestyret for det som ble dagens løsning, ingen boliger på Nesoddtangen brygge. AP og Høyre ble den gang i mindretall i kommunestyret etter valget.

Nå er det spørsmålet om døgnlegevakt som skaper et lignende engasjement. Som den gang er det de samme partiene som er uenige. FrP, KrF, MdG, Rødt, SV og Venstre på den ene siden og AP og Høyre på den andre siden. På spørsmål om hva reslutatet blir, svarer en unison gjeng at de kommer til å vinne flertall i kommunestyret for lokal legevakt. Tror de.

Men resultatet avgjør de stemmeberettigede den 14. september. Godt valg!

 Inger Johanne Norberg

Inger Johanne NorbergInger Johanne Norberg
Inger Johanne Norberg
Alle mennesker skal ha mulighet til å påvirke eget liv og omgivelser på en positiv måte. Mange innbyggere føler at de ikke har muligheter for innflytelse og medvirkning fordi “Det nytter ikke allikevel”. Innbyggerne er imidlertid den største ressurs og besitter omfattende kunnskap om lokalsamfunnet og om seg selv. For å kunne oppnå innflytelse og medvirkning er informasjon og kunnskap nødvendig. NesoddPosten vil være et middel til at innbyggere skal få bedre kunnskap og aktuell informasjon om viktige beslutninger på Nesodden. NesoddPosten vil også være et middel til at innbyggerne skal påvirke, oppnå innflytelse og medvirke i utviklingen av lokalsamfunnet og eget liv.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: