Du er her
Hjem > Leserinnlegg > Døgnlegevakt og Paramedic – spredning av løgner!

Døgnlegevakt og Paramedic – spredning av løgner!

Dette innlegg er eldre enn 6 år og kan være utdatert.

Dessverre har det vist seg at noen sprer løgnaktige uttalelser her på Nesodden at om det kommer døgnlegevakt, forsvinner Paramedic. Dette er desperate utsagn fra et parti som føler at de mister stemmer! Her er en offisiell uttalelse om dette via dagens Amta på nett: Onsdag tok Terje Strand ved prehospitalt senter i OUS kontakt med Amta. – Jeg har til en viss grad fulgt med i debatten om døgnlegevakt, og kan opplyse at denne ikke vil påvirke Paramedic. Vi ser at døgnlegevakt til en viss grad vil styrke akuttmedisinen på Nesodden, men langt fra i den grad at Paramedic gjøres overflødig, sier Strand. Kjære politikere som hevder dette overfor innbyggere her på øya: VÆR REDELIGE OG IKKE FAR MED USANNHETER!!!

Tore Svein Olsen

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: