Du er her
Hjem > Leserinnlegg > NESODDEN DEBATTGRUPPE IGJEN

NESODDEN DEBATTGRUPPE IGJEN

Dette innlegg er eldre enn 6 år og kan være utdatert.

Jeg har sendt følgende mail til AP og H sentralt!

Følgende er nå fakta: Jeg er utelukket fra NESODDEN DEBATTGRUPPE på Facebook Astrid Johansen (Aksjonsleder for døgnlegevakt på Nesodden) er utelukket fra samme gruppe Det er tydelig at moderatorene for denne gruppa har fått panikk nå rett før valget! Se denne her som Astrid har skrevet: Jeg fikk aldri belyst fra Debattgruppens ADM på hvorfor noen partier sprer løgnaktig historier for ikke å få døgnlegevakten tilbake til Nesodden. Det som er mest urovekkende er at politiske partier har stått på stand denne uken hvor de har konfrontert velgerne: Vil du ha Paramedic eller Døgnlegevakt her ute på Nesodden? Klart at denne velgeren velger Paramedic. Men det som er den reelle sannhet er at Paramedic har kommet for å bli her ute på Nesodden. De skal ikke erstatte døgnlegevakten, men kun være en Akuttmedisinsk beredskap for Nesoddens befolkning her ute på den vakre halvøya.

I tillegg så klarer ikke AP og H lokalt her på øya å forholde seg til virkeligheten, at det finnes noe som heter YTRINGSFRIHET her i landet. Selv dette faktum synes det som om lederene av de lokale partiene for AP og H ser bort fra, med moderatorene som er kritiske til alt som har med gjenninnføring av lokal legevakt å gjøre! Jeg vil gjerne vite av AP og H sentralt om det er slik at uriktige fremstillinger skal kunne gi flere stemmer? Og om partiene sentralt støtter denne formen for valgkamp? Mvh Tore Svein Olsen, Nesodden, politisk uavhengig. FACEBOOKGRUPPER LOKALT: NESODDEN DEBATT LEGEVAKT PÅ NESODDEN KOMMUNEVALGET 14. SEPTEMBER 215 – DØGNLEGEVAKTEN TILBAKE NESODDEN DEBATTGRUPPE.

Tore Svein Olsen

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: