Du er her
Hjem > Hva skjer > DAVID ROVICS PÅ HELLVIKTANGEN SØNDAG KVELD

DAVID ROVICS PÅ HELLVIKTANGEN SØNDAG KVELD

David Rovics på Hellviktangen i 2011
Dette innlegg er eldre enn 6 år og kan være utdatert.

Nå er valgkampen inne i siste fase, og søndag kveld kan vi roe ned med en flott konsert på Hellviktangen.

David Rovics er en amerikansk sing&songwriter som i rundt 20 år har skrevet sanger om aktuelle hendelser, og reiser rundt og har små og store konserter. Tekstene hans handler mye om støtte til folk over hele verden som kjemper for rettferdighet, mot krig og overgrep, men også vare kjærlighetssanger om livet i et nytt og bedre samfunn.

Jeg traff David første gang på en festival i København i 2002, og inviterte ham til Norge. Han har vært her mange ganger siden den gang, og det er 6. gangen han besøker Nesodden, og for 4. gang skal han ha konsert på Hellviktangen. Denne gangen har han også med seg Kristian Svensson fra Malmø, som både er visesanger og har spilt i rockeband. Sammen vil de gi smakebiter på sanger om og av Joe Hill, den svenske visesangeren og fagforeningskjempen som ble henrettet for 100 år siden. I tillegg blir det mange av deres egne sanger.

Det er altså på Hellviktangen det skjer søndag 13.9. kl. 19.30 – og billettene koster bare 150 kroner.

Gå til hjemmesidene deres for mer info

http://www.davidrovics.com og http://www.kristiansvensson.se

-reier

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: