Du er her
Hjem > Leserinnlegg > Amtas vulgære sengehumor

Amtas vulgære sengehumor

Dette innlegg er eldre enn 6 år og kan være utdatert.

Tirsdag etter valget kunne vi alle få bilde av Nina Sandberg til sengs med Erik Adland, Øyvind Solum og Christian Holm smurt over hele forsiden. Tittelen;  «Nina S. må ha to menn». Seksualisering av kvinner i politikken er ikke morsomt. Det er vulgært og det er kvinnediskriminerende 174 år med mannlige ordførere på Nesodden. Når vi endelig har en kvinne i posisjon skal det insinueres med illustrasjoner at hun må til sengs for å beholde makten?

Ville Amta gjort dette usmakelige stuntet dersom ordføreren var en mann? Neppe.
Håper vi slipper flere billige forsider fra Amta fremover.

Yvonne Schilling
Kvinnekontakt Nesodden Arbeiderparti

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: