Du er her
Hjem > Forsiden > Forsover Nesodden kommune seg?

Forsover Nesodden kommune seg?

Dette innlegg er eldre enn 5 år og kan være utdatert.

Etter en noe laber sommer er høsten tydelig i rute. Ikke bare har naturen iført seg høstfargene, men for hver dag får bladverket det travlere med å falle. Vi er allerede langt ute i oktober. Når som helst nå kan det komme frost i luften og rim på bakken.

Så langt på året som vi nå er kommet og med så tydelige tegn på at vinteren med is og snø rykker stadig nærmere, begynner vi nesoddinger å nære alvorlige bekymringer. Vi spør hverandre om Nesodden kommune har forsovet seg?

I fjor på denne tiden hadde hjemmelshaverne i Nesoddens 125 privatoffentlige veier forlengst fått klar beskjed om at kommunen ikke aktet å sørge for brøyting til vinteren. I år har kommunen hittil ikke gitt lyd fra seg. Politikerne og administrasjonen sover helt tydelig på sitt aller døveste øre. Det er all grunn til bekymring når man på offentlig hold forsømmer seg til de grader.

Reidar Gunder
Reidar Gunder

Det er trolig for meget å vente at hjemmelshavernes representanter og kommuneledelsens hjertevenner – ledelsen i Nesodden Velforbund – skal ta et initiativ i saken om kommunen vil brøyte eller ikke. Kanskje kunne redaktør Larsen i Amta  –  som synes å ha tette bånd til kommunen – hviske rette vedkommende noen ord i øret?

Reidar Gunder: Samfunnsviter: mangeårig leder av blant annet «Rettsdemokratisk institutt «og «Norges grunneierforbund.»

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: