Du er her
Hjem > Forsiden > «Á la recherche de la temps perdu» og «Konstruktivisme»

«Á la recherche de la temps perdu» og «Konstruktivisme»

Dette innlegg er eldre enn 6 år og kan være utdatert.

Galleri_Vanntaarnet_logospennende utstilling på et spennende sted

"Á la recherche de la temps perdu" og "Konstruktivisme" med NILS AASLAND og MARIANNE HAUKEBØ
«Á la recherche de la temps perdu» og «Konstruktivisme» med NILS AASLAND og MARIANNE HAUKEBØ

Galleri Vanntårnet er det gamle vanntårnet på Nesodden som er omdannet til et kunst galleri. Det befinner seg i et lite skogholt rett over Tangen Sentrum, med utsikt til både Oslofjord og Bunnefjord, og er dermed verdt et besøk i seg selv. Galleri Vanntårnet Åpningen lørdag den 31.10 kl.12.00. Omvisning av Nils Aasland søndag 01.11 kl.13.00 Marianne Haukebø viser en samling med små installasjoner, satt sammen av gjenfunn, gjenglemte arbeider eller ødelagte deler, samt nyoppdagelser fra egne omgivelser. Saker og ting som er kastet til side, ofte fra hverdagslivet, får ny mening i nye sammenhenger. Prosesser som er gått i stå, kan livne til i nytt selskap. Historier gjentar seg, men i nye forkledninger: en slags ryddeprosess som skaper assosiasjoner og kan få tanken inn i nye spor. Nils Aaslands arbeid er konstruktivistisk. Han viser tegninger på papir og treplater, sammensatte skulpturer i tre, polert diabasstein og hus med rom og åpne vinduer. I tillegg viser Nils lokalhistoriske glimt fra hvordan rennende vann i en bekk kan drive flere maskiner som treskehus, kornmølle og sagbruk, alt ut fra en konstruktiv ide. Utstillingen er åpen fra 31. oktober til 15. november, lørdager og søndager kl 12 – 16 i utstillingsperioden. Sti fra bussholdeplassen ved Tangenåsen. Liten vaffelkafé www.gallerivanntarnet.no

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: