Du er her
Hjem > Aktuelt > To gård en vakker høstdag.

To gård en vakker høstdag.

Dette innlegg er eldre enn 6 år og kan være utdatert.
Familietur til To gård.
Familietur til To gård.

Her treffer jeg to familier: mor Lin og far Christian med barna Mali og Lovis. Og mor Ruth med datteren Kaja og Manda. Signe, venninnen til Kaja og Mali er også med. Hun har klatret opp i et av de høye vakre trærne og sitter høyt der oppe og skuer ned på oss.

På spørsmål om hvorfor de tar turen til To gård kommer svarene fra barna: – Vi har vært her siden vi var små og så liker vi å spise vafler.

Foreldrenes svar er at det er passe lengde hit. Og at en både kan gå, sykle og gå på ski til stedet. De er også glade for de de gode parkerings mulighetene på Alvern. Alle roser de stedet og tiltaket.

Det intervjueren merker seg er at hit kommer alle slags kremer: gammel, ung og barn. Samt at det er meget hyggelig komme inn i dette vakre gamle huset der det brenner på peisen og det er tente lys på bordene. Og at det hele den timen jeg er tilstede er kø foran vaffelpressen.

To gård er åpen fra kl. 11.00 – 15.30 alle søndager t.o.m. 22 desember.

Gunhild Gjevjon

Gunhild GjevjonGunhild Gjevjon
Gunhild Gjevjon
Bibliotekar, førskolelærer, mor og bestemor. Idemessig platform: Troen på kjærlighetens kraft og den frie ytring. Mål: Redelige og ryddige forhold i Nesoddpolitikken.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: