Du er her
Hjem > Forsiden > Vokalgruppa Apes&Babes serverer kjente og kjære juleslagere og andre a cappella krumspring i Skoklefaldsalen lørdag kveld.

Vokalgruppa Apes&Babes serverer kjente og kjære juleslagere og andre a cappella krumspring i Skoklefaldsalen lørdag kveld.

Dette innlegg er eldre enn 5 år og kan være utdatert.
Vokalgruppa Apes&Babes serverer kjente og kjære juleslagere og andre a cappella krumspring for femte året på rad.
Vokalgruppa Apes&Babes serverer kjente og kjære juleslagere og andre a cappella krumspring for femte året på rad.

Energisk og sprudlende vokalmusikk pakkes inn i julepapir «fra alle oss til alle dere». Publikum kan forvente seg et variert og velklingende vokalshow med drivende rytmer, rå klang, fløyelsmyk lyd og vakre harmonier, framført av åtte stemmer. Repertoaret spenner vidt, og fellesnevneren er – naturligvis – jul: Disneyjul og norske juleklassikere, norske og unorske folketoner, tradisjonelle britiske og amerikanske julestandardlåter. Kort sagt alt du trenger for å finne julestemningen!

Apes&Babes er en opplevelse av samspill, sceneutstråling og scenebeherskelse. Gruppas lydbilde og uttrykk har nok mer til felles med band enn med kor. Fokuset er å utfordre de vokale så vel som de musikalske grensene. Arrangementene utarbeides gjennom eksperimentering, lek og utforsking av stemmens mangfoldighet. Dette har gitt Apes&Babes et særegent vokalt uttrykk, der ingrediensene energi og humor spiller en helt sentral rolle.

 

Billetter: kr 250 / 180
 
Arrangør: Apes&Babes / J. H. Todalshaug
AvatarAvatar
Bjarne Nordbeck
Frihetlig samfunnsaktør og ansvarlig redaktør.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: