Du er her
Hjem > Hva skjer > Julekonsert » Julefred over jorda»

Julekonsert » Julefred over jorda»

Dette innlegg er eldre enn 5 år og kan være utdatert.
 julekonsert med Trio Serafin og Helga Johanne Størdal
julekonsert med Trio Serafin og Helga Johanne Størdal.

Velkommen til julekonsert med Trio Serafin og Helga Johanne Størdal i Skoklefall kirke, lørdag 19 des kl 18.00.
Er det banalt å ønske seg fred til jul? Vi synes ikke det. Derfor har vi satt det som overskrift på julekonserten vår. Du er herved invitert! Trio Serafin og Helga Johanne Størdal serverer verdens fineste julemusikk i vakkert, klassisk format. Kvartetten har gått på jakt blant julesangskatter fra hele verden og plukket med seg det de synes skinner mest. De utvalgte sangene kommer fra svært ulike områder, som Venezuela, Palestina, Frankrike og Island, men budskapet fra alle verdenshjørner er det samme: Fred. Lys i mørket. Glede. Englevakt. Håp. Trio Serafin består av de tre søstrene Daria, Julia og Maria Serafin, som spiller henholdsvis piano, fiolin og cello. Komponisten Ewa Serafin, trioens mor, har arrangert musikken for klavertrio og sang. Sopranen Helga Johanne Størdal har oversatt de uoversatte utenlandske tekstene til norsk. Resultatet blir et helt unikt julekonsept, en julegavepakke for øre og hjerte, med ukjent og kjent julemusikk i et spennende, unikt og vakkert kammerformat. Velkommen!

Daria Serafin

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: