Du er her
Hjem > Forsiden > Siste nytt i saken om nytt produksjonskjøkken på Nesoddtunet

Siste nytt i saken om nytt produksjonskjøkken på Nesoddtunet

Dette innlegg er eldre enn 5 år og kan være utdatert.

I sonderingsmøte den 30.11.2005 mellom alle de politiske partiene ble budsjettforslaget til Ap, H og Miljøpartiet de Grønne, presentert. Der fremkommer det med all ønskelig tydelighet at Ap og H går inn for ”lite kjøkken”. Noe som betyr at all mat skal kjøpes, til tross for at det er dyrere, og til tross for at verken rådmannen eller den uavhengige konsulentrapporten anbefaler det.
Sagt med andre ord: beboerne ved Nesoddtunet skal, hvis disse partiene får viljen sin, heretter ikke lenger skal ha gleden av den hjemmelagede, næringsrike maten som nå blir servert på Tunet.
Hva MdG mener i denne saken er Nesoddposten noe usikker på. For det er vanskelig å forstå at MdG, som har snakket varmt om kortreist og økologisk mat, nå velger å erstatte vår lokalt produserte mat til Nesoddens eldre med tilkjørt industrimat.

Etter å ha blitt informert om Ap, H og ?Miljøpartiet De Grønnes? budsjettforslag i denne saken har mange uttrykt raseri. En av dem som har tatt kontakt med Nesoddposten har formulert seg slik: ”Det er bare å kaste litt tørrfor til oss gamle på Tunet, for disse politikerne regner vel med at vi uansett skal dø snart”

Nesoddpostens spørsmål til Miljøpartiet De Grønne er: Hvor grønn er denne «industrimaten»?

Denne saken skal formodentlig opp til endelig vurdering i kommunestyret den 17.12.2015.

Les også dagens intervju med Nesoddtunets kokk Mona Kristiansen og intervjuet med Tunets virksomhetsleder: Per Kristian Larsen:Les den her

Gunhild Gjevjon

Gunhild GjevjonGunhild Gjevjon
Gunhild Gjevjon
Bibliotekar, førskolelærer, mor og bestemor. Idemessig platform: Troen på kjærlighetens kraft og den frie ytring. Mål: Redelige og ryddige forhold i Nesoddpolitikken.

One thought on “Siste nytt i saken om nytt produksjonskjøkken på Nesoddtunet

  1. Unnskyld, men har jeg gått glipp av noe her? Hvordan kan Øyvind Solheim hevde at de stemmer mot kjøkken på Nesoddtunet, selv om de etter kommunevalget har mindretall i kommunestyret sammen med opposisjonen for dette? Jeg forventer at stemmetallene i kommunestyret med MDG+opposisjonen=15, selv om flertallskameratene H+AP har 16 stemmer!

    Noe bør vi forlange av politisk integritet, også av MDG! Men på grunn av ekteskapet mellom H og AP kan man vel ikke forvente noe annet? De ønsker jo bare å beholde makt?

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: