Du er her
Hjem > Aktuelt > Blant favorittene!

Blant favorittene!

Dette innlegg er eldre enn 5 år og kan være utdatert.

Etter at de ti låtene Melodi Grand Prix låtene ble lansert har Laika med The Hungry Hearts feat. Lisa Dillan trådt frem som en wild-card favoritt. I VG fikk Laika terningkast fem og i NRK Kulturnytt sin anmeldelse var Eli van der Eyden og musikkanmelder i P3 Audun Molde klinkende klare: ”Helt nydelig, absurt, kitchy og fengende – låta stikker seg ut – veldig morsomt. Dette er innertieren som kommer inn fra sidelinja og er helt absurd – og de kommer til å skrive norske kulturhistorie hvis de kommer fra performance på Høstutstillingen til å vinne MGP.”

Laika har fått mye medieomtale og komplimenter etter at låten ble lansert.

Tonje Gjevjon, leder for THH fikk denne meldingen fra selveste MGP-legenden Jostein Pedersen: ”Gratulerer med ”Laika”. Berusende habelhaft og berusende 3-minutter! Elsker dere! Mvh GP Jostein (has been, Træna).”

Så nå spekuleres det i sceneshowet og det eneste vi får vite når vi spør Tonje er at det er en statshemmelighet. Det skal lanseres en musikkvideo til Laika rundt 15. februar – en animasjonavideo som tar utgangspunkt i romhunden Laika sin skjebne.
Musikkvideoen kommer til å formidle følelsene til romhunden Laika og det universet The Hungry Hearts virker i til vanlig, sier Tonje.

På spørsmål om hva som er målet når Laika skal fremføres i Spektrum den 27. februar svarer Tonje: ”Målet er å få hårene i nakken til å reise seg, danseføttene til å trampe og følelsene til å svinge. Og så håper vi folk kjøper låta og lærer seg refrenget utenat så de kan synge med så taket reiser seg og vi får en frisk bris inn i et opphetet Spektrum.
Med jazz-sanger Lisa Dillan på laget har vi en stemme som treffer solar plexus – og det er jo der mye foregår, for å si det sånn, sier Tonje.

Det er kommet inn noen helt fantastiske Laika lovers- og Laika kids-videoer fra både voksne og barn på Instagram (@hungryheartsperformance).

Hva tenker du om det, Tonje?
Det er utrolig gøy – og så er jo videoene så bra. Er jo rene mesterverk, noen av dem.
At det sprer seg en liten Laika feber er ikke oss i mot.
Link til Laika lovers video: https://www.youtube.com/watch?v=_7NUvwV6TiU
Link til Laika Kids video: http://www.hungryhearts.no/#!laika-kids/dh2df
Link til Lika Dogs video: https://www.youtube.com/watch?v=ixYrtl6Q9G0

Laika var helt oppe på 9. plass på den norske iTunes-listen, noe som overrasket Tonje. MGP låter pleier ikke komme høyt på listene, så vi hadde ikke forventet det.

For 12 kroner kan man altså bidra til listeklatring gi The Hungry Hearts feat Lisa Dillan og Laika et puff:
https://itunes.apple.com/no/album/laika-feat.-lisa-dillan-single/id1074245159?l=nb

Laika på Spotify: https://play.spotify.com/album/1ytBVWzZYGSZsqGtwy1IiI
Laik oss på Facebook:https://www.facebook.com/thehungryheartsperformanceband/?ref=hl
Nettside: www.hungryhearts.no
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVpPzaoiRaEG-jnad14SgzQ

Bjarne Nordbeck

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: