Du er her
Hjem > Forsiden > Kommunereformen: Ap mot Ap i fylkene Hva sier Ap på Nesodden?

Kommunereformen: Ap mot Ap i fylkene Hva sier Ap på Nesodden?

Dette innlegg er eldre enn 5 år og kan være utdatert.

På Østlandssendingen 15.3. ba Tonje Brenna, Ap sin gruppeleder i Akershus Fylkesting så pent om ikke Oslo kunne være så snille å gå i dialog med Akershus om eventuelt å slå sammen de to fylkene. Oslo Ap sin nyvalgte leder, Frode Jacobsen avslo tvert, og sa han mente Oslo løser oppgavene sine best selv.

På fylkesplan er det altså uenighet. I Follo er det slik at Ap-ordførerne i Ås, Ski, Enebakk og Vestby er velsignet klare, og alle sier de mener deres kommuner vil klare seg godt alene. Åsordfører Ola Nordal sier til Ås Avis at han takker høflig nei til sammenslåing og en videre prosess, Mens Enebakks Øystein Slette anbefaler at hans kommune rendyrker sitt særpreg og fortsetter som egen kommune.

Den eneste som fremdeles sitter med kortene tett til brystet, er vår egen ordfører. ”Jeg har ikke tatt noe standpunkt enda, men det er viktig å sikte langt fram og utvikle gode tjenester til innbyggerne,” sier Nina Sandberg til Ås Avis. Vil vi få noe svar fra Nesodden Ap før et kvarter før kommunestyremøtet 4. mai som skal ta reell stilling til spørsmålet?

-reier

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: