Du er her
Hjem > Aktuelt > Litt mat og en prat.

Litt mat og en prat.

Dette innlegg er eldre enn 5 år og kan være utdatert.

Cafeen på Tangenten i Nesodden kommune-senter er der for oss alle, er der for enhver.

kafeen på Tangenten planleggingsdag i skole:bernehage
kafeen på Tangenten planleggingsdag i skole:bernehage

Jeg var der på mandag den 14. 3. 2017 kl.12.00.  Akkurat den dagen var det planleggingsdag i barnehager og skole samt flere typer av møter. Det myldret med barn, foreldre og besteforeldre. Alle bordene i cafeen ble opptatt så det blir båret inn flere.  I barnebiblioteket som ligger i forlengelsen av cafeen var det stor stemning. Noen av barna var opptatt med å klatre i det de kaller Tårnet, andre med å lese og prate.Mange voksne var innom for å få svar på spørsmål i Infosenteret mens flere satt og leste seg opp i  aviser og i tidsskrifter som ligger ute til lesing.  Skikkelig kreativt og hyggelig. Mao en meget vellykket møteplass.

En satsing til etterfølgelse, tenker Nesoddens utsendte. Tenker at det også hadde vært en ide, ved  etableringen av nytt kjøkken på Nesoddtunet å tilby den veltillagede, næringsrike og hjemmelagede maten som skal lages ved  arrangementer på Tunet.  Her vil det være en dobbel positiv effekt da det er mye helse ikke bare i sunn mat, men også i møte med kultur.

 Gunhild Gjevjon

Gunhild GjevjonGunhild Gjevjon
Gunhild Gjevjon
Bibliotekar, førskolelærer, mor og bestemor. Idemessig platform: Troen på kjærlighetens kraft og den frie ytring. Mål: Redelige og ryddige forhold i Nesoddpolitikken.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: