Du er her
Hjem > Hva skjer > Teaterforestilinger for store og små 16. og 17. april på Nesodden samfunnshus

Teaterforestilinger for store og små 16. og 17. april på Nesodden samfunnshus

Dette innlegg er eldre enn 5 år og kan være utdatert.

Nesodden teaterfabrikk setter opp forestilingene Tambar og Hammern. Begge forestillingene spilles samme dag, Tambar passer fra barn fra 3 år og oppover, mens Hammern er en forstilling for litt eldre barn og voksne.

Barna jobber med å skremme mens de danser
Barna jobber med å skremme mens de danser

De 140 barna i Nesodden Teaterfabrikk er i god gang med prøvene til vårens forestillinger. Den 16. og 17. april settes nemlig to stykker opp i Nesodden Samfunnshus Tambar er forestillingen bygget på Tor Åge Bringsværs populære barnebøker Tambar er et troll og her er det barn fra 1.- 4. klasse som spiller alle rollene.

Hammer’n er en forestilling med utgangspunkt i den kjente guden Tor med Hammeren og her er det barn fra 5. til 7. klasse som står på scenen, i et moderne spill med røtter i den norrøne mytologi.
Musikk og dans blir som tidligere en viktig ingrediens i Nesodden Teaterfabrikks vårforestillinger og her blir det en flott blanding av helt nye melodier og nykomponert musikk.
Margrete Bratberg: Er daglig leder i fabrikken. Hun er utdannet teaterpedagog og musikkteaterartist og har over 10 års erfaring med å undervise i teater, dans og musikkteater. dette blir hennes 4. og 5. forestilling på Nesodden siden hun først startet Nesodden Teaterfabrikk i 2014. I den perioden har antall barn på teaterkursene økt fra 30 til 140 og alle kurs er helt fulle.
– Gjennom å la elevene arbeide med teater, bevegelse og musikk utvikles elevenes skapende evner. De trener konsentrasjonen, bruker fantasien og får erfaring med formidling for et publikum. Vi håper og tror at en slik helhetlig prosess utvikler trygge barn og unge med god selvtillitt og selvfølelse, sier Margrete Bratberg.
Sett av datoen! Billetter kan kjøpes her, etter påske: https://teaterfabrikken.ticketco.no/

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: