Du er her
Hjem > Hva skjer > Musikkvideo og konsert med Jonas Aasen, fredag 29. april i Kirkeveien 300. Endret til søndag 30. april

Musikkvideo og konsert med Jonas Aasen, fredag 29. april i Kirkeveien 300. Endret til søndag 30. april

Dette innlegg er eldre enn 5 år og kan være utdatert.
Jonas Aasen
Jonas Aasen

På festivalområdet til Nesoddens egen minifestival, Lille Woodstock, kjøres det i gang musikkvideoinnspilling for Jonas Aasen & The Wranglers fredag 29. april klokken 19:30.

OBS: Grunnet forferdelige værmeldinger for fredag kveld har vi sett oss nødt til å flytte arrangementet til søndag 30 april kl 13:00.

Nesoddenbandet står selv for produksjon av videoen men får god hjelp av Fredrik Reed og Henrik Zwart som produsent og regissør. Selve scenen bygges som en gammel trescene, inspirert av amerikansk borgerkrigstid.

– Vi lot oss inspirere mye av platecoveret til The Raconteurs sitt andre album, Consolers of the Lonely, som viser et veldig stilig band fra den tiden. Det utseende og fotostilen har inspirert hele videoen så langt, så dette kommer til å bli utrolig vakkert, sier Henrik Zwart.

I tillegg til popmusikk og flott scenografi frister også produksjonen med gratis grillpølser til alle som møter opp som publikummere.

Vi trenger alle typer publikummere til å bli med som statister til videoen, så jeg syns alle som har en skuespiller i magen eller bare har lyst til å komme å se litt god musikk i en time burde stille opp, sier Jonas Aasen, frontfigur i bandet.

Alle som vil være statister kan møte opp i Kirkeveien 300 på Nesodden kl 19:30

Henrik D. Zwart

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: