Du er her
Hjem > Forsiden > Nesodden kommunes mange dyktige ansatte

Nesodden kommunes mange dyktige ansatte

Dette innlegg er eldre enn 5 år og kan være utdatert.

Nesoddposten ønsker i en intervju-serie å lyssette de mange dyktige og engasjerte ansatte i Nesodden kommune. Leder for Nesoddtunet, helsesøstre på skolene samt leder for hjemmebaserte tjenester har blitt intervjuet. Deretter intervjuer med virksomhets ledere i hjemmesykepleien, lærere på barne- og ungdomsskolen og med virksomhetslederne ved barnehagene.  Så vil nok mange spørre –og hva med de som jobber i andre sektorer og de mange som ikke befinner seg på leder-nivå? Ro ned sier Nesoddposten. Vi har en plan.

Nesoddposten har fått kritikk fordi disse intervjuene er for lite kritisk til dem som har blitt intervjuet. Så la det være klart: Nesoddposten bedriver ingen revolver-journalistikk. Vi ønsker å behandle dem vi intervjuer på en vennlig, ryddig og redelig måte. Og som sagt, vi har en plan, så det er bare å vente og glede seg til intervjuene som vil komme.

Gunhild Gjevjon

Gunhild GjevjonGunhild Gjevjon
Gunhild Gjevjon
Bibliotekar, førskolelærer, mor og bestemor. Idemessig platform: Troen på kjærlighetens kraft og den frie ytring. Mål: Redelige og ryddige forhold i Nesoddpolitikken.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: