Du er her
Hjem > Hva skjer > Konsert med Ensemble Hieronymus i Nesodden kirke, fredag 13.mai kl.18

Konsert med Ensemble Hieronymus i Nesodden kirke, fredag 13.mai kl.18

Dette innlegg er eldre enn 5 år og kan være utdatert.

Italiensk barokkmusikk i vakre omgivelser. Kom og høyr lite spela, men fantastisk 400 år gamal popmusikk!

Ensemble Hieronymus er eit nytt ensemble for barokkmusikk
Ensemble Hieronymus er eit nytt ensemble for barokkmusikk

Ensemble Hieronymus er eit nytt ensemble for barokkmusikk med base i Oslo, og består av Inger Øvrebø Uberg (sopran), Dasha Katyba (sopran), Inga Gorset (barokkfiolin), Kristine Rustad (viola da gamba), Thor-Halvor Straume (orgel) og Thomas Schoofs Melheim (theorbe). Me spelar smekre melodiar og vakre linjer med appell til alle og ein kvar, både dei som er glad i barokkmusikk, og dei som er glad i pop. Musikken er ført i pennen av Giovanni Girolamo Kapsberger, og vil ha hovudfokus på songar for ein og to stemmer. Inngong 150/50

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: