Du er her
Hjem > Forsiden > Et fyrverkeri av en visesanger –

Et fyrverkeri av en visesanger –

Dette innlegg er eldre enn 5 år og kan være utdatert.

Elona Planman kommer til Fredbo

Den svenske visesangeren Elona Planman spiller på Nesodden onsdag 25. mai. Nærmere bestemt på Fredbo i Bråtedamveien på Søndre Spro. Hun serverer sterke visetekster i arven etter Cornelis Vreeswijk og Bob Dylan og spiller gitar og munnspill med særegenhet og innlevelse. Planman er for tiden på en 16-dagers norgesturné som en del av den nordiske ”Evighetsturneen” som hun har vært på siden hun slapp albumet «Drömtåget» for nesten et år siden. I 2015 spilte hun til sammen 85 konserter.

elona-foto Kjell Öberg
Den svenske visesangeren Elona Planman spiller på Nesodden onsdag 25. mai.

Elona Planman ble tidligere i år nominert som årets nykommer under Folk & Världsmusikgalan i Västerås. «Dette er en artist som står fjellstøtt i fotsporene etter de store svenske visesangerne med en fandenivoldskhet på scenen som man sjelden får oppleve», het det hos en av de som var til stede på gallaen.

Elona tror på eventyrene, kunsten og musikkens kraft til å forandre verden. ”Jag vill förändra, röra runt, skapa debatt, slås av panik, trösta och ge hopp. Jag vill sätta gång i människans känslor och utvecklas tillsammans med min publik,» sier hun selv.

Kom og hør henne på onsdag. Konserten starter kl 20, og billetter kan kjøpes i døra for 200 kroner. Musikk, mat og drikke i vakre omgivelser.

SE MER PÅ FB: https://www.facebook.com/events/1314293518586337/

Gunhild GjevjonGunhild Gjevjon
Gunhild Gjevjon
Bibliotekar, førskolelærer, mor og bestemor. Idemessig platform: Troen på kjærlighetens kraft og den frie ytring. Mål: Redelige og ryddige forhold i Nesoddpolitikken.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: