Du er her
Hjem > Kultur > Tipp Topp Tomer’n opp for Vidar og Lise.

Tipp Topp Tomer’n opp for Vidar og Lise.

Dette innlegg er eldre enn 5 år og kan være utdatert.
Tipp Topp Tommer'n opp med The Mondays.
Tipp Topp Tommer’n opp med The Mondays.

Tipp topp tommer’n opp! for denne feelgoodcd’n. LA, LA, LA! God stemning fra første strofe med aktivitetssang på ny cd med utøvere fra Nesodden.

Overraskende gjest kommer for å bekjenne nysluppet cd: Tipp Topp Tommer’n opp med The Mondays.

Gjesten

Min gjest er Vidar Johansen fra Nesodden som jobber på Sunnaas til daglig. Han er godt kjent for mange på Nesodden gjennom mange år som programleder, lyd- og teknikk-ansvarlig på kanal 1. Kanalen gikk dessverre konkurs for tre år siden. Vidar arbeidet frivillig i fjorten år med faste kveldssendinger en gang i uka. Mange savner Vidars stemme og gode programinnslag. Etter konkursen måtte alltid aktive Vidar finne noe annet å gjøre. Da ble det blant annet som bandmedlem i The Mondays. The Mondays er Tønsbergbasert, men to medlemmer, Vidar og Lise, reiser ukentlig fra Nesodden for å synge og spille keyboard i Tønsberg.

Tipp Topp Tommer’n opp

Musikken handler tekstmessig om vennskap og dette med å være venner. En av låtene heter forresten «Vi skal være venner».

– «Den du hører nå», sier Vidar, «- heter «Så godt å si» og låta oppfordrer til å si noe pent om hverandre. Det kalles å framsnakke eller å snakke hverandre opp.

Hvor lang tid har produksjonen tatt?

  • «Vi begynte i januar, så vi har brukt i hvertfall fire måneder.

Har det vært mye arbeid?

  • «Det har vært mye øvinger før innspillingen i profesjonellt hjemmestudio hos Jan Heidenstrøm. Jan lever av musikken og har produsert cd’n for No Problem Records.
  • Og ja, det har gått med noen helger.»

Jan Heidenstrøm er ansvarlig for alle sangene og skal ha ros for de ærlige og konkrete tekstene synes Nesoddposten.

Vidar Johansen fra Nesodden
Vidar Johansen fra Nesodden.

Musikalsk er det rytmer og hele cd’n har en gjennomgående god stemning som gjør Nesoddpostens skribent blid og glad. Denne lytteren ble også fristet til å danse. I det hele tatt en delig, liten oase, denne cd’n her. Anbefales!

Nesoddposten spør hvor folk kan kjøpe Tipp Topp Tommer’n opp.

«Den kan kjøpes hjemme hos bandmedlemmene, men vi sjekker også med mulige salgssteder på Nesodden», forteller Vidar som sykler videre på sin PR-runde.

Takk for besøket!

For mer info om band og kor, se: http://heidenstrom.no/?page_id=69

Inger Johanne Norberg

Inger Johanne NorbergInger Johanne Norberg
Inger Johanne Norberg
Alle mennesker skal ha mulighet til å påvirke eget liv og omgivelser på en positiv måte. Mange innbyggere føler at de ikke har muligheter for innflytelse og medvirkning fordi “Det nytter ikke allikevel”. Innbyggerne er imidlertid den største ressurs og besitter omfattende kunnskap om lokalsamfunnet og om seg selv. For å kunne oppnå innflytelse og medvirkning er informasjon og kunnskap nødvendig. NesoddPosten vil være et middel til at innbyggere skal få bedre kunnskap og aktuell informasjon om viktige beslutninger på Nesodden. NesoddPosten vil også være et middel til at innbyggerne skal påvirke, oppnå innflytelse og medvirke i utviklingen av lokalsamfunnet og eget liv.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: