Du er her
Hjem > Kultur > EKKO - Musikkspalten > Dagens musikk #34

Dagens musikk #34

La oss starte opp med en god gammel norsk artist – Per Aspin med sin datter Caroline, Kringkastingsorkesteret med Øivind Bergh! Dette var (og er) til å bli i godt humør av! Spilt inn i 1974 i nrk.

En låt til med hr. Asplin – denne gangen en 78-plate fra 1956: Ain’t Misbehavin! Det er sagt at Per kunne vært en av Norges beste jazzpianister. Helt klart, når vi hører på dette!

Så til en annen glad jazzmelodi – denne gangen på et piano med rullmating – joda! Fra 1920 kommer melodien «Am Rüdesheimer Schloss steht eine Linde». Dette ble spilt inn i Lepzig av noe som kalte seg ‘POPPER HAPPY JAZZBAND’!

Og tilslutt i serien glade jazztoner, her er Happy Feet – Fox Trot fra 1930 – The Grammophonics Live Jazz Band. Dette er spilt inn live i Opera Ball Karlsruhe .

Og nå helt til slutt i dagens utgave av denne spalten – en helt fantastisk videoproduksjon der vi får se Bye Bye Life fra finalen av teaterstykket ‘All That Jazz’ av Bob Fosse.

Tore Svein Olsen

Bidragsyter til Nesoddposten
Bidragsyter til Nesoddposten
For ikke-redaksjonelle skribenter presiseres det redaksjonelle ansvaret slik: Bidragsyterne står selv ansvarlig for det de skriver.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: