Du er her
Hjem > Ukategorisert > Lokale kunsthåndverkere med i prestisjefull utstilling

Lokale kunsthåndverkere med i prestisjefull utstilling

Dette innlegg er eldre enn 5 år og kan være utdatert.
17. september, åpner Norske Kunsthåndverkeres årsutstilling
17. september, åpner Norske Kunsthåndverkeres årsutstilling i Fredrikstad.

17. september, åpner Norske Kunsthåndverkeres årsutstilling. Utstillingen er juryert og fra 357 søknader med til sammen 935 verk, er 48 kunsthåndverkere og 53 verk med i den endelige utstillingen. Blant dem er det kunsthåndverkere fra Nesoddtangen, Drøbak og Kolbotn: Frode Lillesund, Åse-Marit Thorbjørnsrud og Sofie Nørsteng. I år er utstillingen i Fredrikstad og har fått over 800 kvadratmeter til rådighet i Hydrogenfabrikken der. I tillegg er det gjestekunstnere i Østfold Kunstsenter. Utstillingen holdes i sammenheng med første utgave av kunstfestivalen –SKOP som åpner samme helg. Du kan lese mer om utstillingen her: http://norskekunsthandverkere.no/aktuelt/kunsthandverk-2016-stor-apningshelg-17-og-18-september

André Gali

Norske Kunsthåndverkere / Norwegian Association for Arts & Crafts

Rådhusgaten 20, 0151 Oslo, Norway

Tlf. +47 22 91 02 60 / 959 77 089

www.norskekunsthandverkere.no

 

 

 

 

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: