Du er her
Hjem > Forsiden > UKULTUR

UKULTUR

Dette innlegg er eldre enn 5 år og kan være utdatert.

LESERINNLEGG

Av

Arne Haldorsen

gruppeleder Nesodden FrP

Vi i Nesodden FrP har flere ganger blitt kontaktet av tidligere og nåværende ansatte i kommunen. De varsler om en fryktkultur. Varslere blir utestengt og i mange tilfeller avskjediget fra jobbene sine. Dette er et stort problem som vi bør ta på største alvor. Det var derfor bra at Rødt tok opp dette i kommunestyret gjennom sin interpellasjon 7/9. Men reaksjonen fra noen av partiene kan nesten sidestilles med kulturen i hele organisasjonen. Geir Christensen skulle ”tas” for å komme med slikt. Undertegnede ble veldig overrasket over denne måten å ta imot det vi mener er en riktig beskrivelse av forholdene. Jeg har vanskelig for å tro at det kun er vi i FrP og Rødt som har fått henvendelser fra tidligere og nåværende ansatte. At de fleste dekket seg bak at de berørte avdelingen scoret høyt på målingene ved medarbeidersamtaler og derfor kunne ikke interpellasjonen fra Rødt stemme. Utrolig! De ansatte er redde for jobbene sine og sier derfor det sjefene vil høre. I slike tilfeller er en medarbeidersamtale 0 verdt.

Det var kun vi i FrP som stemte med Rødt og det gjorde vi fordi vi måtte ta disse henvendelsene på alvor.

Så nå kan resten stikke hodet i sanden og late som at alt er i orden.

Nils Arne Haldorsen, gruppeleder Nesodden FrP

One thought on “UKULTUR

  1. TAKK til Nils Arne Haldorsen, Nesodden FrP, og andre som har støttet Geir Christensen (og Rødt)i hans modige forsøk på å sette fokus på ukulturen i Nesodden kommune – den fryktkulturen alle vi som nesoddingene tør å henvende seg til, er vel kjent med. Verken Geir Christensen eller Rødt lar seg skremme til taushet. Bare så du vet det, ordfører Nina Sandberg. Bare så dere vet det, Nesodden Ap, Nesodden Høyre og Nesodden MdG.

Legg igjen en kommentar

UKULTUR

Dette innlegg er eldre enn 5 år og kan være utdatert.

LESERINNLEGG

Av

Arne Haldorsen

gruppeleder Nesodden FrP

Vi i Nesodden FrP har flere ganger blitt kontaktet av tidligere og nåværende ansatte i kommunen. De varsler om en fryktkultur. Varslere blir utestengt og i mange tilfeller avskjediget fra jobbene sine. Dette er et stort problem som vi bør ta på største alvor. Det var derfor bra at Rødt tok opp dette i kommunestyret gjennom sin interpellasjon 7/9. Men reaksjonen fra noen av partiene kan nesten sidestilles med kulturen i hele organisasjonen. Geir Christensen skulle ”tas” for å komme med slikt. Undertegnede ble veldig overrasket over denne måten å ta imot det vi mener er en riktig beskrivelse av forholdene. Jeg har vanskelig for å tro at det kun er vi i FrP og Rødt som har fått henvendelser fra tidligere og nåværende ansatte. At de fleste dekket seg bak at de berørte avdelingen scoret høyt på målingene ved medarbeidersamtaler og derfor kunne ikke interpellasjonen fra Rødt stemme. Utrolig! De ansatte er redde for jobbene sine og sier derfor det sjefene vil høre. I slike tilfeller er en medarbeidersamtale 0 verdt.

Det var kun vi i FrP som stemte med Rødt og det gjorde vi fordi vi måtte ta disse henvendelsene på alvor.

Så nå kan resten stikke hodet i sanden og late som at alt er i orden.

Nils Arne Haldorsen, gruppeleder Nesodden FrP

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

One thought on “UKULTUR

  1. TAKK til Nils Arne Haldorsen, Nesodden FrP, og andre som har støttet Geir Christensen (og Rødt)i hans modige forsøk på å sette fokus på ukulturen i Nesodden kommune – den fryktkulturen alle vi som nesoddingene tør å henvende seg til, er vel kjent med. Verken Geir Christensen eller Rødt lar seg skremme til taushet. Bare så du vet det, ordfører Nina Sandberg. Bare så dere vet det, Nesodden Ap, Nesodden Høyre og Nesodden MdG.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: