Du er her
Hjem > Forsiden > VISE KVELD PÅ NESODDTUNET

VISE KVELD PÅ NESODDTUNET

Dette innlegg er eldre enn 5 år og kan være utdatert.
nesoddtunet-arrangement
Begge musikerne er i sin beste alder, begge godt godt lastet med humor og mye musikkglede.

Av Gunhild Gjevjon

Kulturisten  og Nesoddtunets venner har invitert brukere ved Nesoddtunet med familie/venner til et møte med musikerne Trond Romstad og Olaf Kran den 25.9.2016 kl.17.00 på Nesoddtunet.

Begge  musikerne er i sin beste alder, begge godt godt lastet med humor og mye musikkglede. Trond med sitt trekkspill og Olaf med sin gitar. De har spilt sammen ett år,  og var også på Nesoddtunet i fjor. Trond den hvithårede av dem, ga ekstra liv til tekstene med både kroppsbevegelser og lette dansetrinn.

Utvalget av sanger var variert og for de fleste godt kjent. Fint var det også at en av brukerne på Nesoddtunet sang med i en vise som ble sunget på fransk.

Riktig godt var det å være tilstede på denne visekvelden sammen med ca. 50 andre. Et samarbeids tiltak leder for Nesoddtunets venner Wenche Størseth er meget godt fornøyd med og som hun ønsker seg mer av.

Og her er er de 16 visene som Trond og Olaf ga liv til:

1.Snurra min jord. 2. Tivolivisa. 3. Vår beste dag. 4. Stranden. 5. Balkan. Hora Moldova. 6. Sommernatt. 7. Rosa på ball. 8.Pensjonistvisa 1. 9. Les feuilles Mortes. 10. Quan don na que l ´amour. Tango sjalusi. 12. Mahha do Carnaval. 13. Samba de Orfeo, 14. Hildringstimen. 15. Surrender.16. Dont be cruel.

Den selvkomponerte pensonistvisa til Trond bør bli en hitt blant pensjonistene. Ikke var det rart at vi koste oss.

 

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: