Du er her
Hjem > Kultur > EKKO - Musikkspalten > Dagens musikk #40

Dagens musikk #40

Dette innlegg er eldre enn 5 år og kan være utdatert.

Av Tore Svein Olsen
Først i dag en blues, «Harlem River Blues» i en live innspilling fra et David Letterman-show. Her synger Justin Townes Earle en frisk versjon!

Nå er høsten kommet, og med den omlegging til vinterdekk og vår felles gru for de kommende hvite, ekle belegg på veiene. Her er imidlertid en sang om «Late Autumn» – senhøst – fra Vietnam av alle steder. Kai Dinh synger.

Det er jo noen av oss (dere) som liker at det er hvitt overalt, og til og med i Norge så hylles vinteren, tro det eller ei! (Jeg foretrekker temperaturer mellom +15 til +30 grader). En av våre ‘nye’ landsmenn gir her sitt inntrykk av snø. Den første vinter i Norge der noen syns bakken er dekket av kokain!

Her er dagens moderne popmusikk. «Left Handed Kisses» med Andrew Bird og Fiona Apple fra albumet ‘Are You Serious’. Kos dere – dette er nesten helt nytt: fra YouTube mars 2014 2014!!

Uansett vei og føre, så må vel de fleste av oss sitte bak rattet fra tid til annen. Med radioens værmelding på full guffe, så blir den ofte avsluttet med neste låt på programmet her, «Hit The Road, Jack» med ‘Sweet Sisters’ og Ray Charles.

Hva du nå egentlig synes om jazzmusikk spiller jo egentlig liten rolle når denne siden avslutter fredagens midtoktober-musikk med en gammel og god klassiker, sunget av ‘The Four Freshmen’ med fire tromboner og komp. Og dermed ønsker jeg dere alle en hyggelig senhøst og en «Early Autumn». Gled dere, snart blir det glatte veier og ekkelt hvitt belegg! God aften!

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Dagens musikk #40

Dette innlegg er eldre enn 5 år og kan være utdatert.

Av Tore Svein Olsen
Først i dag en blues, «Harlem River Blues» i en live innspilling fra et David Letterman-show. Her synger Justin Townes Earle en frisk versjon!

Nå er høsten kommet, og med den omlegging til vinterdekk og vår felles gru for de kommende hvite, ekle belegg på veiene. Her er imidlertid en sang om «Late Autumn» – senhøst – fra Vietnam av alle steder. Kai Dinh synger. (mer…)

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: