Du er her
Hjem > Aktuelt > Oppmøterekord på To gård ga 89.500 kroner

Oppmøterekord på To gård ga 89.500 kroner

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

Av Inger Johanne Norberg
Nesodden Røde Kors samlet inn 89.500 i løpet av fire timer på To gård sist søndag. Turgåere var på forhånd invitert inn til å registrere seg hos Røde kors. Hver registrering ville gi en hundrelapp fra lokale sponsorer.

Frivillige fra Røde Kors registrerte turgåere mellom klokka 11 og 15 søndag. Formålet var å samle inn til TV-aksjonen som finner sted kommende søndag. Røde Kors-registreringen var på forhånd delt på sosiale medier, fra munn til munn og i forhåndsomtale.

Arrangørene syntes de hadde rustet seg godt når de hadde lagt opp til at i overkant av sju hundre kunne registrere seg. Det kom 895 personer for registrering og det var en strålende fornøyd gjeng som tok i mot Nesoddposten i 15-tiden. Vibeke Meijer forteller at det var svært hektisk, men veldig morsomt.

«Det var en fantastisk dag som overgikk alle våre forventninger. 895 peroner har registrert seg. Dette betyr at vi kan sende kr. 89.500 til TV – aksjonen» forteller Unni Karslen.

«Det har aldri vært så mange på To gård» mener Berit Aaslund Andersen.

Nesodden Røde Kors

Nesodden Røde Kors er en omfattende gruppe frivillige som driver hjelpekorps og omsorgsaktiviteter, se: https://www.rodekors.no/om-rode-kors/lokalforeninger-og-distrikter/akershus/nesodden/om-oss/om-nesodden-rode-kors/

eller: https://www.facebook.com/nesoddenrkh/?fref=ts

TV-aksjonen 2016

TV-aksjonen 23. oktober skal yte hjelp til Røde Kors sitt arbeid i ni land: Blant annet til livsviktige medisiner, helsehjelp, rent vann og mat i Syria, helseklinikker i Libanon, kirurger til Sør Sudan, fødeklinikker og rehabilitering av krigsskadde til Afghanistan. TV-aksjonen gjelder i tillegg livsviktige prosjekter i landene Myanmar, Somalia, El Salvador, Guatemala og Honduras. Noen av pengene går til å hjelpe flyktninger som har kommet til Norge.

se: http://www.blimed.no/tv-aksjonen-2016/tv-aksjonen-2016/

 

Likte du artikkelen doner gjerne et beløp til Nesoddposten

Nesoddposten er ikke finansiert av reklame.
Vi ønsker å forsette som en gratis uavhengig nettavis for alle på Nesodden.

[paypal-donation]

 

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: