Du er her
Hjem > Kultur > EKKO - Musikkspalten > Dagens musikk #42

Dagens musikk #42

Dette innlegg er eldre enn 5 år og kan være utdatert.

Av Tore Svein Olsen
Forrige uke skrøt jeg av den lange reisen jeg har planlgt. Hvorfor, har jeg fått mange spørsmål om, tar du ikke fly? Hovedgrunnen er vel den at jeg vil se mere, og oppleve Europa! Og hvorfor ikke fra toget? La oss starte med den gamle, og utslitte låta som heter «Dra med Krøderbanen» – den norske Ballade-versjonen av ‘Take The A Train’.

Nå over til en raritet fra 1928. Her er en perfekt ettersynkronisert versjon av «My Old Ohio Home» med Paul Whiteman’s orkester.

Og så en til å få godt humør av. Count Basie med «Basie Boogie».

Nå over til en jazzinnspilling fra Köbenhavn, som jeg passerer på min lange, kommende reise. En meget ung mann, Roey Alexander, 10 år, fra Indonesia med bassisten Mattias Svensson (Sverige) og slagverk (Anders Mogensen,) Danmark, fremfører sin musikk live i 2014. Fantastisk at det er mulig! Så ung!

Fra det ene til det andre. Via en av mine venner i UK har jeg fått en link til en feilfri video. «Faultless» sunget av Grace Lightman. Er det noen feilfrie der ute?

… og til den siste i dag. Her er gruppen ‘Massive Attack’ med «Angel» – en av de få musikkvideoene med handling i tillegg til original musikk. God natt til alle!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: