Du er her
Hjem > Hva skjer > Høstkonsert med Nesodden sangkor søndag 6.11. kl 19.15 i Skoklefallsalen

Høstkonsert med Nesodden sangkor søndag 6.11. kl 19.15 i Skoklefallsalen

Dette innlegg er eldre enn 5 år og kan være utdatert.
hostkonsert-bannerNesodden Sangkor og pianist Berit Billingsø inviterer til en times musisering på søndag kveld. Programmet spenner bredt – men har jazz og religiøse folketoner som et overordnet tema.
Korets høst har vært preget av innøving av Steve Dobrogosz´ Mass. Et fantastisk verk i grenselandet mellom jazz og klassisk – og svært morsomt å synge. Amerikanske Steve Dobrogosz er i Norge mest kjent for albumet Fairytalessom han ga ut sammen Radka Toneff i 1982, men han er absolutt verdt et dypdykk for interesserte med en lang diskografi og over 400 musikale verk på sin komponistsamvittighet.

Med oss på høstens konsert er vi så heldige å få med oss pianist Berit Billingsø. Berit avsluttet sin mastergrad ved Norges musikkhøgskule i 2013 til strålende kritikker – og er nå ettertraktet både som solopianist og kammermusiker. Heldig for oss har hun gjort nesodding av seg! Les mer om Berit på http://beritbillingso.no

Jazzen følger oss videre med et knippe Negro Spirituals – mens det religiøse temaet tas opp i utvalgte norske folketoner. Salmeforsker Synnøve Sakura Heggem vil ha et kort innlegg i konserten for å gi oss mer viten om våre gamle salmer.

Vi håper mange tar seg tiden til en times konsert i Skoklefallsalen søndag 6. november. Velkommen!
Les mer om Nesodden Sangkor på http://nesodden.sangkor.no
hostkonsert
Programmet for høstkonserten.
Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: