Du er her
Hjem > Uncategorized > «Lystog» mot kommunebudsjettet

«Lystog» mot kommunebudsjettet

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

Utdanningsforbundet, Aksjonsgruppe for Nesoddtangen Gård og Frivilligsentralen m.fl. har tatt initiativ til å arrangere en markering mot forslaget til kommunebudsjett. I stedet for fakler oppfordres folk til å ta med lommelykter og møte opp ved Tangenten onsdag 9. november kl. 16.45. Så mange som mulig bør også bli med inn ved møtets start kl. 17.15. Ta gjerne med plakater med tekster om hvordan budsjettet vil ramme deg eller din gruppe.

Gunhild GjevjonGunhild Gjevjon
Gunhild Gjevjon
Bibliotekar, førskolelærer, mor og bestemor. Idemessig platform: Troen på kjærlighetens kraft og den frie ytring. Mål: Redelige og ryddige forhold i Nesoddpolitikken.
Top
%d bloggere liker dette: