Du er her
Hjem > Uncategorized > Ungdommens brukerundersøkelse

Ungdommens brukerundersøkelse

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.
 Jonas Skancke synes det er feil å reke gatelangs for å treffe venner for en prat. Han gjennomførte en ungdomsundersøkelse for å sjekke om flere enn ham selv ønsker ungdomsklubben gjenåpnet.
Jonas Skancke synes det er feil å reke gatelangs for å treffe venner for en prat. Han gjennomførte en ungdomsundersøkelse for å sjekke om flere enn ham selv ønsker ungdomsklubben gjenåpnet.

Av Inger Johanne Norberg
Ungdom overlates til gatetilværelsen.Unge på Nesodden har knapt noe sted å være hvor man kan være bare ungdom, bare treffes og ha det hyggelig. På nordre Nesodden er ungdommene forvist til gata, senteret eller bussene.

Til budsjett 2017 foreslår Rådmannen å kutte i tilbudet til ungdom. Hvilket tilbud? Ungdommen på Tangen har ikke én time på klubb. Ikke én eneste time.

Ungdomsklubb er viktig og den er kuttet tidligere
Jonas Skancke har nettopp begynt på ungdomsskolen på Tangen. Etter skoletid oppdaget han at han hadde behov for å treffe venner på fritiden utenfor hjemmet.

Det var ingen steder å gå, ingenting å gjøre, ingen steder å være og ingen steder å treffe venner. Hvis man ikke skal henge gatelangs eller gjemme seg bort bak et bygg for å utforske voksenverdenen…… Det ville ikke Jonas.

Han snakket heller med folk og gikk i gang med å lage en undersøkelse blant ungdommene, for ungdommene og av ungdommene.

Undersøkelsens meget enkle spørsmål gikk ut på å undersøke behovet for fritidsklubb på Tangen. Resultatet er at 161 av 250 elever på ungdomsskolen svarte på undersøkelsen. Av dem villle 76,4 prosent ha fritidsklubb og hele 60,9 prosent ville bruke den.

Her vil Nesoddposte sette inn undersøkelsen i løpet av helgen.

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: