Du er her
Hjem > Leserinnlegg > Nazister og kommunesammenslåing

Nazister og kommunesammenslåing

Dette innlegg er eldre enn 5 år og kan være utdatert.

Av Hans Birger Nielsen Leder Nesodden FrP.
[Kommentar til: Belær oss gjerne, men ikke med graut!]
Det kan være mange synspunkter på kommunesammenslåing med Oslo eller Frogn/Ås. Man kan være for eller i mot. Men som Reidar Gunder, å sammenligne en sammenslåing med Oslo og Nesodden som å leve under den nazi-tyske okkupasjonen i 1940 -1945 er helt sprøtt! Har han glemt hva nazistene sto for og gjorde? Som lokalleder i FrP, er jeg ikke veldig glad i det rød/grønne bystyret i Oslo, men jeg føler meg helt sikker på at de ikke vil skyte nesoddinger.

 

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: