Du er her
Hjem > Kultur > EKKO - Musikkspalten > Dagens musikk #44

Dagens musikk #44

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

Av Tore Svein Olsen.

I dag er det fredag 11/11 og først på lista i dag er rett og slett noen hyggelige toner av en eldre dame (75 år) som i en årrekke har gitt ut plater. Senest i august i år. Fra Trinidad & Tobago her er Calypso Rose.

Og for å komplettere dette, nå kommer en video som viser 20 av de største artistene i køntri-musikk gjennom tidene. Dette ble utgitt i august i år.

Nå er det snart kveld, og jeg sitter på terrassen min og ser utover Egeerhavet. Etter forgjeves å ha lett etter en passende musikk så landet jeg på solnedgangsmusikk fra Hellas. Dette er vel bra nok, vil jeg tro. Dette er tatt opp på Hydra (uttale Idra!) en øy som jeg har hatt glede av å besøke for mange år siden. Øya uten biler – der transport av mennesker og varer skjer med esler, muldyr og hest. Dette er stort sett en video uten musikk!

Nå er jeg imidlertid på Kalymnos, øya helt øst i havet tett mot Tyrkia. Her er eksempel på kveldsmusikk fra Kalymnos, med lokale dansere.

Og helt tilslutt, latinjazz slik min gode venn Kjell Schröder og jeg fremførte den (i utdrag) på gresk TV12 fra restauranten ‘Del Mar’ på Kalymnos. Dette kan synes som et klapp på eget bryst, og det er jo nettopp det det er! God natt, og ha det bra!

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: