Du er her
Hjem > Leserinnlegg > Millionbløffen avslørt !!! Hvorfor Nesodden? Hvorfor ikke Bærum?

Millionbløffen avslørt !!! Hvorfor Nesodden? Hvorfor ikke Bærum?

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

Oslo har som uttalt målsetting å bli millionby! Til det trenger  byen 400 000 nye innflyttere. Nesten en dobling av dagens beboere. Hvis disse ikke kan trylles ut av løse luften, vil byen ha et megaproblem!

Siden Markagrensen er for en hellig ku å regne, har Oslo ingen mulighet til å huse stort flere enn i dag. Dermed har byen nok et megaproblem!  Hvis den ikke sanerer gamle leiegårder og erstatter dem med gigantiske høyhus.

Tvangsinnlemmes Nesodden i Oslo øker folketallet med 18 000. En dråpe i havet. Latterlig. Følgelig er millionboblen AVSLØRT som en gedigen bløff ! En av mange politiske superløgner som det ultranaive norske stemmekveget forventes å sluke med krok, søkke og line. Med andre ord: Usaklig politisk spekulasjon fra den antidemokratiske Høyre/Frp-regjeringen. Nye konspirative sentraliseringsgrep for å forlede hjernevaskede nordmenn inn på veien  mot den totalitære stat!

Hadde millionbyen  Oslo vært et seriøst prosjekt, måtte man tatt helt andre grep. Oslo har felles grense med en kommune som har 200 000 innbyggere og et betydelig utbyggingspotensiale. Nettopp. Bærum kommune. En sammenslåing av Oslo og Bærum kunne i det minste gitt mening.  Men det vil ikke skje. Hvorfor ikke?  De store partiene ville valgteknisk tape stortingsplasser. Dermed har vi også fått beviset på at kommunemassakren ikke er samfunnsmessig berettiget, men et politisk komplott mot befolkningen og demokratiet. Trioen Erna Solberg, Jan Tore Sanner, Siv Jensen er følgelig tatt på fersken med buksene nede! Ikke noe vakkert syn. Det er aldri vakkert når en folkevalgt regjering tar i bruk ufine mafiametoder.

Reidar Gunder

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: