Du er her
Hjem > Hva skjer > Julefred over jorda, 11. desember klokka 14.30 i Skoklefall kirke

Julefred over jorda, 11. desember klokka 14.30 i Skoklefall kirke

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.
Trio Serafin og Helga Johanne Størdal.
Trio Serafin og Helga Johanne Størdal.

Lurer du på hvordan julestemning høres ut i Vietnam, i Polen, i Tanzania, i Palestina eller blant kanadiske indianere?

Trio Serafin og Helga Johanne Størdal har gått på jakt blant julesangskatter fra hele verden og plukket med seg det de synes skinner mest. De utvalgte sangene kommer fra svært ulike områder, men budskapet fra alle verdenshjørner er det samme: Fred. Lys i mørket. Glede. Englevakt. Håp.

Trio Serafin består av de tre søstrene Daria, Julia og Maria Serafin, som spiller henholdsvis piano, fiolin og cello. Komponisten Ewa Serafin, trioens mor, har arrangert musikken for klavertrio og sang. Sopranen Helga Johanne Størdal har oversatt de utenlandske tekstene til norsk. Resultatet blir et helt unikt julekonsept, en julegavepakke for øre og hjerte, med ukjent og kjent julemusikk i et spennende og vakkert kammerformat.

Arrangør: Trio Serafin og Helga Johanne Størdal. Tekst: Helga Johanne Størdal

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: