Du er her
Hjem > Hva skjer > Og snart er det jul igjen!

Og snart er det jul igjen!

sangkorNesodden Sangkor – tradisjonen tro – synger julen inn i Gjøfjell kirke søndag 18. desember kl 18.45. Under ledelse av dirigent Mick Aspen Melby, vil vi fremføre et rikt program med våre kjæreste julesanger. Velkommen til korsang og allsang – og garantert julestemning.
Billetter i døra. Voksne kr 200,-/barn kr 100,-.
Bjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Og snart er det jul igjen!

sangkorNesodden Sangkor – tradisjonen tro – synger julen inn i Gjøfjell kirke søndag 18. desember kl 18.45. Under ledelse av dirigent Mick Aspen Melby, vil vi fremføre et rikt program med våre kjæreste julesanger. Velkommen til korsang og allsang – og garantert julestemning.
Billetter i døra. Voksne kr 200,-/barn kr 100,-.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: