Du er her
Hjem > Forsiden > Hva er meningen med livet?

Hva er meningen med livet?

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

≡ Av Gunhild Gjevjon ≡
Nesoddpostens utsendte har gått inn i julemodus og har startet med å intervjue fire mødre i en barselsesgruppe om hva de synes om julen. (Nesoddposten 1.11.2016) Nå er den eldre garde som står for tur, men de får ikke spørsmål om hva de mener om julen, men om hva meningen med livet er? Må tilstå at journalisten er spent på hvilke svar hun får.

Evelyn Pettersen.
Evelyn Pettersen.

Den første jeg møter Tangen kjøpesenter er Evelyn Pettersen Hun er 70 år. Svaret kommer raskt: ”Meningen med livet er at man har det godt med seg selv for da kan man gi noe til andre.”

Grete Solheim.
Grete Solheim.

Neste person jeg møter er Grete Solheim. Hun er 71  år og svarer: ” Meningen med livet er å ha det bra og ikke strebe etter alt det man ikke har behov for.”

Reidar Gunder.
Reidar Gunder.

Turen er da kommet til den tredjemann som er Reidar Gunder som er 94 år og som sier: ”Meningen med livet er at det skal leves! At man må prøve å gjøre så mye ut av det som en bare kan.”

Noen lange filosofiske utredninger ble det ikke, men hvem kan være uenig i disse svarene?

Gunhild GjevjonGunhild Gjevjon
Gunhild Gjevjon
Bibliotekar, førskolelærer, mor og bestemor. Idemessig platform: Troen på kjærlighetens kraft og den frie ytring. Mål: Redelige og ryddige forhold i Nesoddpolitikken.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: