Du er her
Hjem > Leserinnlegg > Julenisse med gratis lunsj sekken?

Julenisse med gratis lunsj sekken?

Dette innlegg er eldre enn 5 år og kan være utdatert.

Når den søte Juletid og alle ønsker om et godt nytt år om ikke så lenge vil være tilbakelagt – hva venter oss nesoddinger da? Jovisst, et politisk valgår etter gammelt og kjent merke. Tror kanskje du og mange andre.

En hver er salig i sin tro, heter det. Men det spørs nå hvor salig du vil være når det et stykke ut i det nye året begynner å gå opp for deg at himmelen ikke er skyfri og fremtiden ikke er bare fryd og gammen.

Virkeligheten kan komme til å vise seg fra sin mest lunefulle side. Det kan gå troll i fylkesmann (-kvinne) Svarstad Hauglands ord om at Nesodden skal tvangsinnlemmes i Oslo, mens Høyre/Frp ennå har makten. Og skulle en konstellasjon med Arbeiderpartiet komme til makten etter valget, har vi ingen garanti for at Ap vil forandre dette.

Hvorfor skulle partiet det? Nesodden AP vil ha en formann og ordfører, Truls Wickholm, som er tilhenger av at Nesodden skal tvangsinnlemmes i Oslo. Ap og Gahr Støre har hittil vært påfallende lunkne når det gjelder kommunemassakren.

For øvrig er det her på halvøya heller ingen fart verken blant politikerne eller i befolkningen, når det gjelder å sikre fortsatt selvstendighet for Nesodden. Kanskje tror alle at Julenissen har en gladnyhet med seg i sekken på Julaften?

Bli voksne, nesoddinger! Ta til vettet! Har dere ikke lært at det er ikke noe som heter en gratis lunsj? Og at snille barn ber ikke, men så får de ikke heller!

Vi lever i en brutal Verden. En tøff aggressor må bli møtt med bestemthet. Vi oppnår ingen ting ved å sitte på vår brede bak og tvinne tommeltotter!

Reidar Gunder

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: