Du er her
Hjem > Hva skjer > Coro Misto synger julen inn

Coro Misto synger julen inn

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

Nesodden kirke, 22. desember kl 22.

Kammerkoret Coro Misto holder sin julekonsert i Nesodden kirke en av de siste dagene før jul. – Denne gangen inviterer vi til en sen kveldkonsert, forteller styrets leder Tormod Bjørnstad. – Bitte lille julaften, 22. desember, når forhåpentligvis mye av julemaset er tilbakelagt, synger vi julen inn. Mange foretrekker en «midnattskonsert» slik at de først får gjort alt som står på huskelistene. Vi begynner så sent som kl 22 slik at alle kan få lagt adventstidens stress bak seg før de går til kirken og lar den vakre julemusikken gi ro i sjelen, sier han.

– Og i år vil vi bare fremføre julemusikk, forteller korets dirigent, Marilena Zlatanou. – Tidligere har vi vanligvis fremført et stort verk som en hoveddel av julekonserten. Men i år skal vi holde oss til julens vakreste sanger. Vi skal fremføre både kjente julesanger og utdrag fra noen av de store verkene.

Marilena forteller at koret blant annet skal fremføre juledelen av et oratorium av Felix Mendelsohn. – Vakker og bevegende musikk som ikke alle kjenner så godt. Julemotetten til Alnæs er selvsagt med og vi avslutter med de store satsene fra Händels Messias; For Unto Us A Child Is Born og det kjente Hallelujah-koret.

– Vi vet at mange gjerne vil være med å synge under en julekonsert. Og denne gangen vil vi ta med publikum i tre vakre julesanger de fleste har hørt: Feliz Navidad, Et lys mot mørketida og Himlen i min favn. Den siste sangen er en av de mest kjente julesangene til Carola. Vi deler ut tekstene og gleder oss til å høre en fullsatt kirke stemme i sammen med oss!

– Vi kan love en vakker stund i Nesodden kirke, sier Marilena. Stefan Ibsen Zlatanos spiller orgel og klaver, og to av korets sangere, Knut Andresen og Tore Paulsen spiller gitar og bassgitar. Velkommen til Nesodden kirke, 22. desember kl 22.

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: