Du er her
Hjem > Forsiden > Bano-stiftelsen og Røde Kors hadde 170 på romjulsfest med mening og innhold

Bano-stiftelsen og Røde Kors hadde 170 på romjulsfest med mening og innhold

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

≡Av Inger Johanne Norberg≡
Julens viktigste? Romjulsfesten som favnet innbyggere fra flest aldersgrupper, flest språk, flest trossamfunn og ikke minst, flest til felles middag og fest.

Nesoddens mangfoldige innbyggere strømmet inn i Tangenten med kurver og godsaker, og aller mest var det smil, latter og mange varme håndtrykk og klemmer.

Mangfoldige innbyggere møtte frem l Tangenten.

Den 28. desember inviterte Bano-stiftelsen og Nesodden Røde Kors til en ekte, flerkulturell romjulsfest med et innhold i tråd med julens budskap om nestekjærlighet. Festen ble holdt på Bano Rashids bursdag og Marit Mellem holdt en sterk minnetale om Bano og hennes arbeid for integrering og arbeid mot flyktningbarn.

Julenissen kom med poser til alle de femti barna.
Julenissen kom med poser til alle de femti barna.

Banos familie og Røde Kors-medlemmer sørget for bevertning og organisering av arrangementet. Schrader gartneri hadde sørget for nydelige blomster. Tangenten så nesten ut som hjemme. Å spise var det kalkun og mye spennende tilbehør til alle gjestene. I tillegg var det kulturelt program med Karin Damman som spilte trekkspill og framførte noen fine sanger og Anne Marit og Harald Tronvik spilte fløyte og fiolin. Det var diktlesing på arabisk og etter kaffen var det norsk juledikt før julenissen kom med poser til alle de femti barna.

På arrangementet var det gamle og unge, enslige og familier fra alle land. Alle koste seg og praten gikk livlig blant alle som var tilstede. Et fantastisk tiltak som aktivt integrerer alle på like premisser. Arrangørene fortjener all ros for innsatsen og Nesoddposten tør påstå at det var årets viktigste julearrangement når det gjelder innhold og viktighet.

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: