Du er her
Hjem > Aktuelt > Mandag 23. januar åpnes Skoklefald ungdomsklubb for ungdomsskoleelever

Mandag 23. januar åpnes Skoklefald ungdomsklubb for ungdomsskoleelever

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

≡ Av Inger Johanne Norberg ≡
Fritidstilbud til ungdomsskoleelever utvides på nordre Nesodden
Basert på de gode erfaringene fra Fagerstrand Ungdomshus («Parlamentet») som opplever fullt hus hver åpningskveld, samt tydelige signaler blant annet fra elevrådet og FAU ved Tangenåsen Ungdomsskole om et ønsket møtested for ungdom på nordre Nesodden, gjør vi nå endringer ved Ungdomshuset på Skoklefald:

  1. Vi går bort fra videregående som hovedmålgruppe og satser nå på de yngste ungdommene, fra og med 8. trinn.
  2. Vi endrer åpningsdager/tider til mandager 1800-2100 og annenhver fredag 1800-2200 (partallsuker). «Parlamentet» fortsetter med klubbkvelder tirsdager og annenhver fredag (oddetallsuker). Dette betyr at Ungdom og Fritid nå har kveldstilbud til ungdom hver mandag, tirsdag og fredag.
  3. Utover å tilby et generelt møtested for ungdom, gjør vi også endringer fra typisk kafépreg til et mer aktivitetspreget innhold over 2 hele etasjer:
  • Nytt DJ-anlegg og tilrettelagt for disco.
  • Nyoppusset biljardbord og nytt fotballspill.
  • Dart, bordtennis, en rekke brettspill, tegneserier, kort med mer.
  • Eget spillrom med X-box, Wii og PS3.
  • WiFi.
  • Kiosk.

Håper vi med dette har lagt bedre til rette for et godt, trygt og spennende møtested for ungdommene våre på nordre Nesodden.

Ungdomshuset på Skoklefald driftes av Ungdom og Fritid i Nesodden kommune, og inneholder i tillegg et topp moderne Musikkverksted med digitalt innspillingsstudio, samt gratis utlånssentral for tur- og ferieutstyr. Uteområdet inneholder så langt Tuftepark, sandvolleyball, Frisbeegolf og utendørs scene, i tillegg til selve Skoklefaldsletta med sine aktivitetsmuligheter.

Velkommen allerede mandag 23. januar kl. 1800!

LES OGSÅ 20.000 til Ungdomstilbud på Tangen

Inger Johanne NorbergInger Johanne Norberg
Inger Johanne Norberg
Alle mennesker skal ha mulighet til å påvirke eget liv og omgivelser på en positiv måte. Mange innbyggere føler at de ikke har muligheter for innflytelse og medvirkning fordi “Det nytter ikke allikevel”. Innbyggerne er imidlertid den største ressurs og besitter omfattende kunnskap om lokalsamfunnet og om seg selv. For å kunne oppnå innflytelse og medvirkning er informasjon og kunnskap nødvendig. NesoddPosten vil være et middel til at innbyggere skal få bedre kunnskap og aktuell informasjon om viktige beslutninger på Nesodden. NesoddPosten vil også være et middel til at innbyggerne skal påvirke, oppnå innflytelse og medvirke i utviklingen av lokalsamfunnet og eget liv.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: