Du er her
Hjem > Kultur > EKKO - Musikkspalten > Dagens musikk #49

Dagens musikk #49

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

≡ Av Tore Svein Olsen ≡
Forrige gang gikk vi fra Count Basie til Mozart. Ogkikket på diverse partiturer underveis. Dette skal vi ikke gjøre denne gangen – her startet vi med en moderne låt, ‘Little More’ med Chris Brown, fra slutten av 2015.

Og så hopper vi videre i denne musikkverdenen, til Kurt Foss og Reidar Bøe, med den lengselen vi alle har etter våren. Spesielt gjelder vel denne lengselen alle som er blitt neddynget av snø i Europa i disse globale varmetider(!) Her kommer ‘Blåveispiken’

Dette var et stort sprang, ja. Mens vi er i gang med dette, så hvorfor ikke en video om Nesodden? Dette er ingen musikkvideo men en skildring spilt inn i fjor av Thomas Seltzer om vår helsprøe halvøy. Som sagt – ikke musikk denne gangen!

En av de damene som ble intervjuet i videoen over, var Liv Nome. Her ser vi henne fra Innvik i 2008, en konsert der hun sang og brukte “Krystalls and bowls.”

Så noe helt annet, men også fra Nesodden, – fra Kulturisten 2016 ser vi Kulturistens juniorlåt2016. ‘Her på Nesodden har vi det bra – et lite paradis!’

Og enda mer. Her en ganske ny video (musikk) lastet opp av en ung kar på 13 fra Nesodden, Kim Køste, her med ‘Chunky Cover,’ 19. des (2016) juletreshow.

Og helt til slutt i dag, Follo-marsjen, arrangert og komponert av Leiv Flisnes og spilt av Fremad Janitsjar på Jubileumskonsert Nesodden mai 2012, dirigert av : Lasse Rossing.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: