Du er her
Hjem > Kultur > EKKO - Musikkspalten > Dagens Musikk #50

Dagens Musikk #50

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

≡ Av Tore Svein Olsen ≡
I dag skal vi også møte sangtalenter fra ulike land. Først ute er 13 år gamle Riya Biswas fra en talent konkurranse i Indisk TV. Dette er vel bra gjort?

Og så kommer det en liten pakistansk gutt filmet i en buss, mens bussen går – slike mennesker gjør at verden går fremover, tross alt!

 

Fra Langtvekkistan til Danmark, her er 10 år gamle Sofie fra «Talent Denmark» i 2010. Dette er slett ikke dårlig!

 

Og så over til vårt eget land, her er Martin Ødegård fra Helvik på Nesodden som på scenen utenfor Steinerskolen 17.mai 2011 synger Odd Nordstoga’s «Hallo, hallo.» Ødegård er kanskje mere kjent som fotballspiller på høyt nivå! Og kanskje bedre som fotballspiller enn sanger? Men dette er jo en musikkspalte!

 

Og så kommer Himmelblå sunget av Dyveke Christine Sæther (19år), selv om hun bor i Oslo, så er denne innspillingen fra Fagerstrand på Store Ruud gård i fra i fjor sommer.

 

Og så noe for den danseglade. Her er Ols Ivars og Rune Rudberg fra Storefjell i 2014. Smør danseskoene og sving deg i riktig dansebænetakt!

 

Fra Norge, den nesten seksti år unge debuterende logopeden fra Voss. Her presenterer Grete Skarpeid sin første plate, «My Songs». Med seg har hun Aruán Ortiz fra Cuba som spiller piano og har arrangert og produsert denne plata; Victor Prieto på accordeon; Arturo Stable spiller perkusjon; Marika Hughes trakterer cello; Tom Guarna klimprer guitar og Carlo De Rosa hører vi på bass. Dette er bra saker!

 

Og nå helt til slutt i dag, ett stykke musikk fra Kulturistens Juniorlåt 2016 her på Nesodden.

 

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: