Du er her
Hjem > Leserinnlegg > Døgnlegevakt

Døgnlegevakt

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

≡ Av Tore Svein Olsen ≡
Det kan synes rart igjen og minne om at vi (flertallet) her på Nesodden ønsker en døgnlegevakt. Nå er det kommet opp en sak der varaordfører Adland i sin tid hevdet at «Visjonen om Nesodden som nasjonalt- og internasjonalt fyrtårn innenfor rehabilitering, er tatt.» Og en avtale er nå inngått mellom Thor Bjørn Lie (stiftelsen Sofielunds grunnlegger på Fjellstrand), og ordfører Nina Sandberg.

Hvorfor ikke benytte denne gyldne anledningen til samtidig å legge Nesoddens Nye Legevakt til Sofielund? Den synergieffekten dette vil få for oss i kommunen, vil være uovertruffen. Og dette vil falle rett inn i tråden som sier at «Sofielund er en humanitær, ideell organisasjon med formål å bidra aktivt for å bedre rehabiliteringstilbudet for kronisk syke, skadde og eldre i Norge).

I tillegg uttaler Nesodden kommune i forbindelse med intensjonsavtalen inngått 2.2.2017 at «Nesodden kommune vil etter vil etter beste evne bidra med ønsker og behov i forbindelse med planleggingen og bygging av senteret.»

Videre står det i avtalen «Sofielundsenteret ønsker å spesialisere seg på rehabilitering av eldre mennesker og ønsker å være et supplement til den kommunale helse og omsorgstjenesten.

Dette må jo være midt i blinken for etablering av en døgnlegevakt her på Nesodden? Alle argumentene som tidligere har vært avvist av Nesodden kommunestyrets flertall av H og AP, falt jo på steingrunn tidligere, og passer rett inn i avtalens tekst nå!

MVH Tore Svein Olsen

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: