Du er her
Hjem > Forsiden > Trond Høiby, en blid fyr med godt humør.

Trond Høiby, en blid fyr med godt humør.

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.
Trond Høiby
Trond Høiby.

≡ Av Gunhild Gjevjon ≡
Nesoddpostens utsendte kom i prat med Trond Høiby på Kiwibutikken der han fortalte følgende historie som jeg nå formidler videre til Nesoddpostens lesere.

-Jeg har jobbet som lastebilsjåfør fra 1976 til 2000 og er en gammel hockey-spiller, var keeper der, sier han. – Men en dag gjorde jeg noe så vanlig som å bøye meg for å knyte skolissen og der lå jeg. Lå etter det til sengs ½ år. Den gang hadde jeg for sikkerhets skyld utedo og siden jeg ikke kunne gå måtte jeg krype frem og tilbake til dette nødvendige avtredet. Mange kalde og lite hyggelige turer.

Og for å gjøre en lang sykehushistorie kort så ble jeg uføretrygdet. Men man får ta det som kommer og gjøre det beste ut av det. Slik er livet. Nesoddpostens utsendte  betrakter Trond. En blid, hyggelig fyr med godt humør og et stort smil. La oss alle lære av ham og prøve å ta utfordringene som møter oss på samme positive måte. For morgendagen vet vi ingenting om.

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: